Expositie Dutch Design Week – Eindhoven 2016

september 2016 – Arconiko architecten neemt deel aan de expositie ‘Making School’ op de Dutch Design Week 2016 in Eindhoven. Wij presenteren daar onze eerste onderzoeksresultaten van ons onderzoek naar ruimtelijke strategieën voor een zelfbewust beroepsonderwijs.

Making School
De expositie bestaat uit een landschap van tafels waar het publiek kan kijken, maar ook kan aanschuiven bij de dertien onderzoeksprojecten die door het Stimuleringsfonds voor Creatieve Industrie zijn ondersteund. Video’s, maquettes, publicaties, online platforms en producten tonen de resultaten van de onderzoeken. Ons onderzoek laat zien hoe het zelfbewustzijn van beroepsscholen opgekrikt kan worden middels ruimtelijke strategieën. Een interessante verbinding tussen architectuur en bewustzijn.

Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen bij Arconiko op de DDW en op woensdag 26 oktober naar de lezing ‘School College’ te komen waar Frido van Nieuwamerongen het onderzoek nader zal toelichten.

Wilt u toegang krijgen tot de Dutch Design Week in Eindhoven? Stuur een e-mail naar architectuur@stimuleringsfonds.nl o.v.v. ‘School College’.

Informatie:

  • Expositie ‘Making School’ locatie: Veemgebouw, Torenallee 80 5617 BE Eindhoven 22-30 oktober 2016 11:00 – 18:00
  • Lezing ‘School College’ woensdag 26 oktober 15.00-17.30 locatie: 8e verdieping Veemgebouw, Torenallee 86-O2 5617 BE Eindhoven

 

 

Deel uw mening