Project Admix Rotterdam is een interieurontwerp voor het gelijknamig reclamebureau, gevestigd in het Lloydkwartier in Rotterdam. Het ontwerp kenmerkt zich door een grote openheid en transparantie.

Admix verhuisde met twee zusterbedrijven naar een nieuwe locatie van 795m2 in het TV Rijnmond gebouw in Rotterdam. Voor het geschikt maken van de ruimte en de verhuizing was een zeer korte periode beschikbaar.

De nieuwe inrichting is net als de ruimte strak en helder, zonder poespas en opsmuk. Het nieuwe logo in grafietzwart voert hierbij de toon en heeft een mooie plek gekregen. Een belangrijke randvoorwaarde bij de nieuwe indeling was dat de bestaande vloer betonkernactivering had zodat er niet in geboord kon worden.

Het ontwerp bestaat uit een aangepaste indeling voortborduurend op de bestaande inrichting met een aantrekkelijk entreegebied met balie, zit- en overlegmeubels, een efficiënte pantry en diverse werk-en overlegruimten. Zo vormen bestaand en nieuw een logisch geheel en kunnen de bedrijven optimaal samenwerken.

Opdrachtgever:

Architecten:

Aannemer:

Oppervlakte:

Ontwerp & Realisatie:

Fotografie:

Admix

Frido van Nieuwamerongen, Maartje Franse, Laurent de Wolf

DP Ede Interieurbouw & Montage

795 m2

2011

Stijnstijl Fotografie

Downloads:

presentatie